Visualizzazioni totali

lunedì 16 maggio 2011

ITALIA: MOLDOVENI UCIȘI, MOLDOVENI UCIGAȘI

A FOST PRONUNȚATĂ SENTINȚA ÎN CAZUL TATIANEI CEOBAN

Pe data de 13 mai 2011 Curtea de Jurați din Viterbo a emis verdictul în cazul Tatianei Ceoban, dispărută fără urme la 30 mai 2009 împreună cu fiica sa Elena, de 13 ani.
Ala Ceoban își ascultă sentința

Este un delict care are loc în cadrul strâns al familiei și despre care în Italia s-a vorbit mult. Tatiana, moldoveancă de 36 de ani, era căsătorită cu Paolo Esposito, electrician din Gradoli. Fiica Elena provenea dintr-o căsătorie anterioară. Cu Paolo o avea pe Erika. Dar soțul Tatianei era angrenat și într-o relație extraconjugală cu Ala, sora soției sale. Paolo Esposito și Ala Ceoban ar fi pus la cale eliminarea fizică a Tatianei și a Elenei, fiica majoră a Tatianei. Cadavrele celor două victime nu au fost găsite până acuma.
Elena Nekifor, la dreapta
Paolo Esposito și Ala Ceoban au fost găsiți vinovați și condamnați la închisoare pe viață pentru dublu omor și ascundere de cadavru. Lui Esposito i s-a mai adăugat și o condamnare pentru materialul pedopornografic găsit în calculatorul său. Cei doi vor trebui să plătească cheltuielile procesuale și despăgubiri în favoarea mamei și fiicei victimei.
Paolo Esposito își ascultă verdictul

De menționat că mama celor două surori, Elena Nekifor, a participat la judecată în calitate de reclamantă. Tot în calitate de reclamantă a participat și micuța Erika, de 7 ani.
Avocații lui Paolo Esposito și ai Alei Ceoban au declarat că vor face recurs la Curtea de Casație.

Nessun commento:

Posta un commento