Visualizzazioni totali

venerdì 24 febbraio 2012

MESAJ DIN EVUL MEDIU

După cum informează HotNews.md ,
Consiliul Municipal Bălţi a adoptat în 23 februarie 2012 o decizie cu “privire la declararea municipiului Bălţi ca zonă de susţinere a Bisericii Ortodoxe din Moldova şi de neadmitere a propagandei agresive a orientărilor sexuale netradiţionale în mun. Bălţi”.
Pentru această decizie au votat doar consilierii din Partidul Comuniştilor. Comuniştii au interzis „propaganda agresivă a orientaţiei sexuale netradiţioanle”, care ar fi impusă de autorităţile centrale ale Republicii Moldova.

Pe 26 ianuarie, consilierii comunişti au declarat că nu se supun Guvernului de la Chişinău, pentru că ar fi ilegal.

2 commenti:

  1. Comunistii astia au rezervat Piata Marii Adunari Nationale doar pentru ca sa incite lumea la ura. Nu stiu daca ai vazut clipurile de pe protv cum se mananca oamenii unii pe altii si nu pot imparti Moldova. unora nu le ajunge medicamente, altii spun ca nau nevoie de avioane. Demagogul de Voronin spune ca:"la noi u ca-i rau, dar doamne fereste ce se intampla". Nici doua propozitii nu poate lega. Vai de capul lui! Am fost o data pe Piata si mai nu am aruncat cu pietre in dansul. Comunistii is devina in toate terorile de pe fata pamantului: in galben, in albastru si violet. Asa ca data viitoare nu cred sa ma joc mult cu ei. Dar nu cred ca face sami pierd timpul. Mai bine stau acasa si fac bani: pariuri sportive. pariez si ma intretin dar nu sa aud canii cum se sfadesc.

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Ai dreptate. Comunistii protesteaza ca nebunii cu toate ca indicii economici ai tarii sunt pozitivi, ceea ce pe fonul crizei din lume nu e putin. Imi pare rau ca nu li se raspunde cu niste luari de pozitie bataioase. Imi pare rau ca nu exista dezbateri intelectuale serioase.

      Elimina