Visualizzazioni totali

martedì 21 febbraio 2012

ARTICOL NESERIOS DESPRE UN CAZ GRAV DE DISCRIMINARE ÎN ITALIA


Școlarul Z simțea că nu mai rabdă pân-la repaus. Și și-a cerut voie de la prof. Când să deschidă ușa băii... Mama lu' dumnezeu! Da ce fac aiștia aici?!! Ei ce fac, știu ei ce fac! X și Y, colegii lui Z, făceau sex! Amore!.. Z a uitat și de trebuința cu care plecase și de tot. A revenit în clasă cu un zâmbet nereținut pe față și nu și-l putea șterge oricât și-ar fi dorit. Și-l mai mânca și limba... În scurt timp, clasa și internetul vuiau. Iar cei doi cârlani, cam speriați, au ajuns în cabinetul directorului. Discriminarea va începe în alineatul următor.

Mă nenorociților!.. Nu, nu se știe cum s-a adresat directorul către junii păcătoși. Dar se știe cu precizie că i-a pedepsit. Dați afară de la școală! El – pentru o zi! Ea – pentru patru!

Ia stai oleacă, da' de ce el o zi și ea patru? Discriminare! Sexism! Ziarele, televiziunile s-au dezlănțuit așa că bietul director nu mai știa ce să zică. Păi, s-a bâlbâit, fata e mai vinovată pentru că a intrat în baia băieților... Ha! Nu suntem de acord, au început a striga italienii. Dar nu-și dădeau seama, săracii de ei, că toată daravera fusese pusă la cale de agenții secreți ai rușilor. Despre aceștia se vorbește în alineatul 4.

Într-adevăr, după cum afirmă prestigiosul comentator Constantin Antonescu, Italia e demult bântuită de serviciile secrete rusești. În cazul dat este absolut clar că școlarul Z și colegii săi X și Y, precum și directorul școlii, se află pe listele de plată ale KGB-ului. Iar toată înscenarea ar avea ca scop compromiterea Occidentului în fața cetățenilor Republicii Moldova, jumătate din care, după cum se știe, lucrează în Italia. Și, odată compromisă Europa, Rusia va atrage mai ușor Moldova în Uniunea Euoroasiatică. Oameni, fiți vigilenți! - a îndemnat comentatorul. Kremlinul nu doarme!

1 commento:

  1. pentru a intelege mai bine acest text, a se citi si: http://www.curaj.net/?p=65454#more-65454 ,cu comentariile.

    RispondiElimina